Hondenverzekering vergelijkenEr zijn veel verschillende hondenverzekeringen verkrijgbaar in Nederland. Dit maakt het vergelijken van hondenverzekeringen belangrijk voordat je een verzekering afsluit. Goedkope hondenverzekeringen hebben een hele andere dekking in vergelijking tot de beste huisdierenverzekeringen. Verder verschilt de maximale vergoeding per jaar per huisdierenverzekering. Dit leidt tot een groot verschil in prijs tussen de goedkoopste en de beste hondenverzekering. Kijk goed de polis door voordat je besluit welke hondenverzekering je kiest.

Door te klikken op “Meer informatie” kun je zien wat er exact vergoed wordt door de verschillende hondenverzekeringen. Verder is het belangrijk om op de maximale jaarlijkse vergoeding te letten bij hondenverzekeringen. Goedkoop wordt al snel duurkoop als wat jij voor ogen hebt niet vergoed wordt door de hondenverzekering van jouw keuze. Het is belangrijk dat jouw dier altijd in goede handen is wanneer hij medische hulp nodig heeft. In de vergelijking van alle huisdierenverzekeringen kun je precies zien wat door iedere verzekeraar vergoed wordt. In dat overzicht staan nog meer hondenverzekeringen en kun je zelf zien welke verzekering het beste bij jouw hond past.

Goedkoopste hondenverzekering

Dekking Maximale vergoeding Eigen risico Prijs grote hond Prijs kleine hond
€ 3.500,- per jaar 15% per declaratie € 8,91 per maand € 8,17 per maand

De goedkoopste hondenverzekering is Huisdier & Ongeval van Inshared. Dit is een verzekering waarbij niet alles vergoed wordt. Als je meer wilt verzekeren kan dat ook bij Inshared. Hondenverzekeringen zijn dan nog steeds goedkoop in vergelijking met andere verzekeraars. In het volledige overzicht van vergoedingen geeft Inshared bij iedere huisdierenverzekering duidelijk weer wat wel en niet in de verzekering zit. Bij Inshared kun je geen honden verzekeringen die ouder dan 8 jaar zijn.

Beste hondenverzekering

Dekking Maximale vergoeding Eigen risico Prijs grote hond Prijs kleine hond
€ 5.000,- per jaar 15 – 19% per declaratie € 18,65 per maand € 13,03 per maand

Bij de beste huisdierenverzekering mag je verwachten dat alles erin zit. Dit is niet helemaal het geval. Je betaalt bij de beste hondenverzekering nog steeds een eigen risico bij iedere declaratie en bij Proteq wordt euthanasie niet vergoed. In het volledige overzicht van vergoedingen staat duidelijk hoeveel vergoed wordt per behandeling.