Kattenverzekering vergelijkenIedere kat verdient een goede verzekering. Wanneer een kat medische hulp nodig heeft wil je dat niet achterwege laten vanwege de kosten. Als je kat een dure behandeling nodig heeft biedt een goede huisdierenverzekering uitkomst. Zonder een goede verzekering kan het zijn dat de behandeling onbetaalbaar is waardoor je kat moet lijden.

Hieronder staan de goedkoopste en beste kattenverzekering. De goedkoopste huisdierenverzekering dekt de meeste kosten voor je kat. Bekijk de vergoedingen in alle huisdierenverzekeringen in onze vergelijking. Kijk goed of de dingen die jij belangrijk vindt vergoed worden door de verzekeraar. Met de beste kattenverzekering is het nog steeds mogelijk dat je extra bij moet betalen. Er is geen huisdierenverzekering zonder een eigen risico. Daarnaast wordt bij Proteq euthanasie niet vergoed. Het is onmogelijk om pas een huisdierenverzekering af te sluiten op het moment dat de kosten al gemaakt zijn of de aandoening al bekend is. Het is goedkoper om een huisdierenverzekering af te sluiten wanneer je kat nog jong is. Sommige verzekeraars nemen je kat niet meer aan na een bepaalde leeftijd.

Goedkoopste kattenverzekering

Dekking Maximale vergoeding Eigen risico Prijs
€ 2.500,- per jaar 20% per declaratie € 7,48 per maand

De goedkoopste kattenverzekering is Basis van Ohra. Dit is een verzekering waarbij niet alles vergoed wordt. Je kunt de huisdierenverzekering alleen afsluiten als je kat 7 jaar of jonger is. Als je meer wilt verzekeren kan dat ook bij Ohra. Je kunt dan voor de Plus of Top polis kiezen. Het volledige overzicht van vergoedingen bij iedere kattenverzekering van Ohra geeft duidelijk weer wat wel en niet in de verzekering zit.

Beste kattenverzekering

Dekking Maximale vergoeding Eigen risico Prijs
€ 5.000,- per jaar 15 – 19% per declaratie € 16,04 per maand

Bij de beste kattenverzekering zou je verwachten dat alle medische kosten volledig worden vergoed. Je betaalt bij de beste huisdierenverzekering echter nog steeds een eigen risico bij iedere declaratie. Bij Proteq wordt euthanasie bovendien niet vergoed. In het volledige overzicht van vergoedingen staat duidelijk hoeveel vergoed wordt per declaratie.